Katwijk  |  Noordwijk

Telefoon: (071) 301 89 44

E-mail: info@zwaanosteopathie.nl

Volg ons op: Volg Zwaan Osteopathie op Facebook

Openingstijden:

ma 07:30 - 18:00
di 07:30 - 20:00
wo 08:00 - 20:00
do 08:00 - 18:00
vr 08:00 - 18:00

Vergoedingen

Alle zorgverzekeraars vergoeden osteopathie (gedeeltelijk) in hun aanvullende pakketten. Omdat Zwaan Osteopathie uitsluitend werkt met geregistreerde osteopaten, komt u hiervoor in aanmerking. U heeft hiervoor geen verwijzing van huisarts of specialist nodig.

Voor meer informatie kunt u uw polisvoorwaarden raadplegen. Daarnaast heeft de beroepsvereniging op de website www.osteopathie.nl een lijst met vergoedingen opgenomen.

Tarief Osteopathie

Voor de behandeling wordt drie kwartier ingepland. Het tarief hiervoor is 95,00 Euro.

Bij verhindering dient een afspraak minimaal 24 uur van tevoren afgezegd te worden. Indien dit niet tijdig gebeurt, wordt het bedrag van de behandeling in rekening gebracht aan de cliënt, in verband met de gereserveerde tijd.

Erkenning en registratie

Osteopathie is een internationaal erkende manuele geneeskunde, die officieel bestaat sinds 1891. De Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO), de Nederlandse Osteopathie Federatie (NOF) en het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO) behartigen de belangen van de osteopaat en de patiënt en controleren of de beroepscode wordt nageleefd. Een osteopaat die voldoet aan de eisen van het NRO mag de titel D.O.- MRO achter zijn naam voeren. Leden van de NOF dragen de titel C.O.-(M)RO.