Contact met Zwaan

De osteopaten van Zwaan behandelen in de praktijken in Katwijk en Noordwijk vaak acute, lichte, langdurige of moeilijk behandelbare klachten. Osteopathie is geschikt voor baby’s, kinderen en volwassenen. Voor een vraag of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen.

Hoe neem je contact met ons op? ​

Bellen of mailen

Voor het maken van een afspraak of voor vragen over een klacht of behandeling, neem je contact op met Zwaan Osteopathie in Katwijk of Noordwijk. Dit kan via de e-mail of telefonisch via 071 – 301 89 44 op werkdagen van 09.00 uur tot 12.00 uur. Ook zijn wij via WhatsApp te bereiken.


Route

Zwaan Osteopathie is binnen tien minuten bereikbaar vanuit onder andere Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg, Oegstgeest, Voorhout, Noordwijk, Noordwijkerhout, Leiden, Voorschoten, Wassenaar. Via Google Maps vraagt u eenvoudig de routebeschrijving op naar onze praktijk in Noordwijk en Katwijk.

VESTIGING KATWIJK

Ligusterstraat 2a
2225 RG Katwijk aan zee
Tel. 071 – 301 89 44

VESTIGING NOORDWIJK

Kerkstraat 51a
2201 KL Noordwijk
Tel. 071 – 301 89 44

Parkeeradvies in Noordwijk: parkeergarage Kloosterplein. Parkeer donderdag bij de supermarkt Dirk of een van de andere parkeerplaatsen in verband met de markt.

Maak een afspraak