Osteopathie tijdens de zwangerschap

Osteopathie is van grote meerwaarde tijdens de zwangerschap. Voel je je niet comfortabel? Of heb je lichte klachten? Of hevige klachten, zoals bekkeninstabiliteit? De osteopaat behandelt deze klachten en zorgt ervoor dat het comfort tijdens én na de zwangerschap wordt vergroot. Zowel bij klachten als preventief. 

De meerwaarde van Osteopathie

Als de flexibiliteit en mobiliteit in het lichaam niet optimaal zijn, verlopen de aanpassingen in het lichaam die bij een zwangerschap horen niet op de juiste manier. Dit kan leiden tot klachten. Die klachten aan onder andere de rug, bandenpijn, hoofdpijn en rusteloze benen worden effectief behandeld bij de osteopaat. De osteopaten van Zwaan onderzoeken waar de pijn of het ongemak vandaan komt. Ook bij zwaardere klachten biedt Zwaan Osteopathie hulp. Denk hierbij aan bekkeninstabiliteit, waardoor je eventueel gedwongen in een rolstoel terecht komt tijdens de zwangerschap. 


Voorkom klachten en herstel sneller

Het advies is vaak om tijdens de zwangerschap een aantal keer te behandelen en zo het gemak van jou en de baby te vergroten. Zowel bij klachten als preventief. Ook helpen onze osteopaten juist na de zwangerschap om herstel van je lijf daarna zo goed mogelijk te laten verlopen.


MEER INFORMATIE

Meer informatie over de behandeling of wil je een afspraak maken bij één van onze osteopaten in Katwijk of Noordwijk? Neem dan contact met ons op.