Osteopathie voor volwassenen

Zwaan Osteopathie biedt effectieve behandeling voor veel fysieke klachten bij volwassenen. Klachten als rugpijn, nekpijn en gewrichtspijn komen veel voor. Omdat dit voor ongemak zorgt, kan een behandeling bij de osteopaat de klacht verhelpen.

Verbanden leggen in het lichaam

De klachten waarvoor mensen de osteopaat benaderen zijn heel divers. Rugpijn, nekpijn en gewrichtspijn komen veel voor. Maar ook mensen met algehele malaise, buikklachten, hoofdpijn, migraine of spierklachten komen vaak langs. En dan is er nog een grote groep met onbegrepen klachten (SOLK) die te horen krijgen ‘leer er maar mee leven’.

 
Verbanden leggen door specialistische kennis

De osteopaat gaat uit van een holistisch mensbeeld. Zo legt een osteopaat verbanden die een andere discipline in de zorg misschien niet ziet. De osteopaat is opgeleid met veel medische kennis over o.a. embryologie, anatomie, neurologie, fysiologie en pathologie. Het unieke van osteopathie is dat al deze kennis met elkaar verbonden wordt. Je zou kunnen zeggen dat de osteopaat een generalist met specialistische kennis is.

 

MEER INFORMATIE

Meer informatie over de behandeling of wil je een afspraak maken in Katwijk of Noordwijk? Neem contact met ons op via 071 301 89 44 of stuur een e-mail.