Preventieve behandeling voor de mens

Ben je fit en wil je dit graag zo houden? Osteopathie helpt ook preventief om klachten te voorkomen. Misschien niet iets waar je direct aan denkt, maar voorkomen is beter dan genezen vinden wij bij Zwaan Osteopathie. 

Je lijf in balans

Ongemerkt blokkades opbouwen

In de regel bouwt een klacht zich in de loop van de tijd op. Er blokkeert iets en je lijf past zich een beetje aan, waardoor je dit niet merkt. Zolang je lichaam zich aanpast verdwijnen die klachten vanzelf. Je lijf is namelijk een intelligent systeem en in staat om dit voor lange tijd te compenseren. Maar ook het aanpassend vermogen van het lichaam heeft grenzen. Heb je te veel blokkades in je lichaam, dan is het lijf niet meer in staat zich aan te passen. Vanaf dit moment ga je klachten ervaren. Zoals een blessure die niet herstelt of steeds terugkeert.

 
Voorkomen is beter dan genezen

Een zeurende pijn of blessure voorkom je liever. Onze osteopaten helpen je hierbij. Tijdens een periodiek preventie bezoek aan onze praktijk sporen we tijdig de blokkades in je lichaam op en behandelen deze nog voor je klachten ervaart. 

 
De voordelen van preventief behandelen op een rij:

• Sneller herstel
• Altijd fijn bewegen
• Kleinere kans op blessures

 

MEER INFORMATIE

Vaak zien we mensen met dit soort vragen ongeveer elke 3 maanden. Wil je meer informatie over preventieve behandeling of wil je een afspraak maken in Katwijk of Noordwijk? Neem contact met ons op via 071 301 89 44 of stuur een e-mail.