Voor wie is Osteopathie?

De missie van Zwaan Osteopathie is ‘de klacht voorop, de mens centraal’. Daarom is eigenlijk iedereen met elke klacht behandelbaar. Ook een preventieve behandeling wordt vaak als prettig en positief ervaren.  

Op naar herstel, van jong tot oud

Osteopathie kijkt niet alleen naar de aandoening, maar naar de mens als geheel. En zoekt daarin de oplossing in het herstelvermogen. Bij Zwaan Osteopathie behandelen we in onze praktijken in Katwijk en Noordwijk vaak langdurige of moeilijk behandelbare klachten. Maar natuurlijk is osteopathie ook geschikt voor baby’s, kinderen, en volwassenen. Ook met acute of kort aanwezige problematiek. 


Onderhouden van een goede balans

In sommige gevallen zijn er situaties waar de klacht niet verdwijnt. Zwaan zoekt dan naar mogelijkheden om jou zo goed mogelijk met deze klacht te kunnen laten functioneren. Vaak adviseren onze osteopaten dan een traject waarbij gericht wordt op het onderhouden van een goede balans met een minimale impact van de klachten.


Nauw contact met huisarts

Bij verdenking van ernstige ziekte wordt natuurlijk doorverwezen naar de huisarts. Door onze jarenlange vestiging in Katwijk en Noordwijk zijn de lijntjes kort met de verschillende disciplines. 


MEER INFORMATIE

Meer informatie over de behandeling of wil je een afspraak maken in Katwijk of Noordwijk? Neem contact met ons op via 071 301 89 44 of stuur een e-mail.